Известие

Collapse
No announcement yet.

Спортен или оригинален въздушен филтър за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спортен или оригинален въздушен филтър за 156

Имам Алфа Ромео 156 1.8 98г.
    Липсва ми кутията за въздушния филтър. Колебая се дали да търся кутията или да сложа спортен филтър на К&N например.
    Приемам мнения по въпроса
    ALFA ROMEO 156 1.8ts

ако съм аз на твоето място ще сложа K&N, ще ти излезе по-евтино
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
      ако съм аз на твоето място ще сложа K&N, ще ти излезе по-евтино
      А и какъв звук вади...

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
      1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Слагай направо един качествен конус филтър и не му мисли.
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ами няма ли опасност да влезе вода с такъв спортен филтър, особено при такива като мен дето нямат кора отдолу? Казвали са ми, че е фатално, ако влезе вода във филтъра.
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Ако филтъра е истински марков няма как да стане те имат гаранция против това.Ако е напръскан хубаво не се притеснявай.Ама ако си купиш от Илиянци няма гаранция.Между другото един приятел си сложи такъв филтър/от Илиянци/и колата му вдигна разхода и спря да върви.За марки ти препоръчвам ОМП или КН те са по-достъпни за нас Българите
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

В момента карам със спортен филтър,който е китайски но е пълен боклук.Колата няма мощност на ниски обороти /под 2000/ и бавно ускорява.Най вероятно подава повече въздух и обърква дебитомера.Сигурен съм,че е от него,защото слагах оригинален от друга кола и всичко беше Ок .Та мисълта ми е, дали ако сложа K&N няма да има подобен проблем.
              ALFA ROMEO 156 1.8ts

Comment

Първоначално публикувано от pe6o
                В момента карам със спортен филтър,който е китайски но е пълен боклук.Колата няма мощност на ниски обороти /под 2000/ и бавно ускорява.Най вероятно подава повече въздух и обърква дебитомера.Сигурен съм,че е от него,защото слагах оригинален от друга кола и всичко беше Ок .Та мисълта ми е, дали ако сложа K&N няма да има подобен проблем.
                Хей, фитърът не бърка дебитомера. просто не пропуска достатъчно въздух. Купи си качествен филтър и се радвай, ама те са над 100лв.
                Alfa 33S16V Permanent 4

Comment

Тва с дебитомера ако още некой го изръси ще се насера от смях

Абе вие така и не разбрахте че на колите нищо не им става от качественни филтри, а пък дебитомера хич нищо го не бърка освен твърди частици от кофти филтри

Ако колата не работи както трябва проблема ви изобщо не е от въздушния филтър
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не се насирай.Мисля казах ,че съм слагал оригинален филтър и тогава всичко е ок значи причината е във филтъра.А относно това ,че филтъра пропуска по- малко въздух ,защо без него положението е същото?
                    ALFA ROMEO 156 1.8ts

Comment

Първоначално публикувано от pe6o
                      Не се насирай.Мисля казах ,че съм слагал оригинален филтър и тогава всичко е ок значи причината е във филтъра.А относно това ,че филтъра пропуска по- малко въздух ,защо без него положението е същото?
                      Продължавам да се смеем още не съм се ....

Но съм сигурен в едно колата ти има сериозен проблем и той не идва от филтъра

Миналата седмица правих една такава кола и доста неща и куцаха за да се стигне до подобен на твоя дефект
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                      X